Твоят Матча чай

Матча, зеленият вълшебен прах за тонизиране и укрепване на организма. Две-три чашки на ден правят чудеса. Изпълват те енергия, ентусиазъм и екстаз.

Опитай от традицията на древна Япония. Отпий от тайната за дълъг и щастлив живот. Потопи се във вкуса и нежността на натуралния Матча чай.

Купи сега

Зелена Магия

 

Матчата се прави от най-нежните листенца на зеления чай. Три седмици преди първото бране, растенията се покриват и скриват от директната слънчева светлина. Това стимулира производството на хлорофил (от където идва наситения зелен цвят) и растението се насища с аминокиселини. Листенцата се събират ръчно, отстраняват се всички жилки и стебълца, изсушават се и се смилат внимателно.

 

Научи още

Твоите Матча рецепти

Чаят Матча можеш да използваш като съставка в различни напитки – латета, шейкове, коктейли, лимонади; бисквитки, бонбони, хляб и множество други храни и напитки, в зависимост от твоето въображение. Наистина няма ограничение за вкусотийките, които можеш да изобретиш със зеленото вълшебно творение на Природата.

Твоят Матча Ритуал

За да подготвиш своята Матча, ти трябват три неща – купичка,бамбукова лопатка (chashaku) и бамбукова четка (chasen). Желателно е да пресееш в цедка 2 лопатки chashaku (равнява се на 1 ч.л.). Добави 50 мл. топла вода (70-80°C) и разбъркай с бамбукова четка chasen или с електрическа бъркалка докато на повърхността се образува пяна. Долей вода или мляко. Твоята Матча е готова.

Купи сега

Сподели твоето преживяване като използваш

#MAGCHACHÀ

ВЛЕЗ В КЛУБА

Абонирай се за вкусни рецепти и страхотни промоции.